Werknemers zoeken Limburg

Werknemers zoeken in Limburg: met behulp van uitzendbureau Active heeft u snel de juiste kandidaten gevonden. Maak kennis met ons brede dienstenpakket en onze expertise. Ons bureau beschikt over het SNA-keurmerk. Hiermee bent u verzekerd van een uitstekende staat van dienst.

Werknemers zoeken Limburg: snel de ideale kandidaat gevonden

Onze bestaande opdrachtgevers weten het al: wij zijn dé betrouwbare en ervaren partner in Limburg die ervoor zorgt dat u snel uw vacature kunt invullen met een passende kracht. Wij brengen u in contact met de juiste kandidaten en nemen u alle zorg van Werving & Selectie uit handen. Denk hierbij aan het opstellen van een vacature- en profielomschrijving, het werven en selecteren van werknemers die naar uw functie zoeken in Limburg en de daadwerkelijke plaatsing van de kandidaat binnen uw organisatie. Ook het opstellen van de uitzend- of detacheringsovereenkomst met Active verzorgen wij voor u.

Wij bieden u het totaalpakket

Active is al jaren een begrip als het gaat om effectief werknemers zoeken in Limburg en met een goede reden. Wij bieden maatwerk in HRM: steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om meerdere diensten bij ons onder te brengen. Zo wij bijvoorbeeld ook payrolling voor u verzorgen. Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op, via het nummer +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by