Werken in Venray doe je via Active Personeelsdiensten

Werk in Venray; het klinkt heel mooi. Maar heeft u uw ideale baan in Venray al gevonden? Nee? En dat terwijl er voldoende werk is in Venray. U heeft dan vast Active Personeelsdiensten nog niet ingeschakeld. Zij hebben een uitgebreid netwerk in de regio Venray en vinden voor u altijd passend werk. Of dat nu productiewerk, administratief werk of technisch werk in Venray is. Bij Active vindt u wat u zoekt.

Active Personeelsdiensten zorgt voor de ideale match

Werken in Venray? Active uit Venray gaat voor de ideale match en wanneer die gevonden is dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende dienstverbanden, namelijk payrolling, detachering of uitzenden. Samen met u kijken we wat het beste bij u en uw werkgever past.  

Werk in Venray: die ideale baan snel gevonden

Niet gevonden wat u zocht? Stuur ons uw cv dan gaan wij voor u op zoek. Een vaste baan, werk op detacheringsbasis of een uitzendbaan; u vindt het bij ons allemaal. Samen bepalen wij de werkvorm die bij u past. Wilt u graag de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibel blijven? Kies dan voor een detacheringscontract. Via onze Werving & Selectie kunt u ook direct aan de slag bij een opdrachtgever in dienst voor (on)bepaalde tijd. Bekijk direct onze openstaande vacatures en reageer! Zo heeft u uw werk in Venray snel gevonden.

Bekijk ons aanbod en reageer direct of neem contact met ons op

Naast een uitgebreid aanbod als het gaat om werk in Venray, profiteert u bij Active van duidelijkheid en heldere afspraken zodat zowel de opdrachtgever als de werknemer weet wat ze kunnen verwachten. Ook staat de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten bij ons voorop. Doordat wij met een klein en hecht team werken kunnen wij de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaten goed in de gaten houden. Immers onze medewerkers kennen alle kandidaten persoonlijk en onderhouden regelmatig met hen en hun opdrachtgever contacten. Vind vandaag nog de baan die bij u past, stuur ons uw gegevens of neem contact met ons op voor meer informatie! Bellen kan naar +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by