Zoekt u werk in Limburg? Kijk op www.activepersoneel.nl

Werk in Limburg vindt u bij Active Personeelsdiensten. Wij hebben niet alleen een groot vacatureaanbod: wij begeleiden onze kandidaten uitgebreid bij het vinden van de ideale functie. Voor ons telt alleen de ideale match.
In Limburg is genoeg werk te vinden. Er zijn talloze bedrijven die om personeel staan te springen. Zoekt u technisch werk of commercieel werk? Oriënteert u dan direct op onze beschikbare vacatures en reageer! Vindt u geen passende functie? Upload uw cv of neem contact met ons. Wij gaan dan voor u zoeken naar de ideale baan in Limburg.

Werk in Limburg: een ruim aanbod vacatures


Zoekt u werk in Limburg in de techniek of werk in een administratieve functie? Dan heeft u bij ons een ruime keuze uit diverse vacatures. Ook voor banen in de productiesector en de commerciële sector is genoeg werk in Limburg te vinden. Active Personeelsdiensten beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven in Limburg en weet vaak als eerste waar vacatures vrij komen.

Wanneer u via ons werk in Limburg vindt dan zijn er diverse mogelijkheden voor dienstverbanden. U kunt aan de slag op basis van een:

  • Een uitzendbaan: ideaal als u ervaring wilt opdoen bij meerdere bedrijven;
  • Een detacheringscontract: hiermee combineert u flexibiliteit met de zekerheid van een contract;
  • Een vast contract: u gaat direct voor (on)bepaalde tijd bij één van onze opdrachtgevers aan de slag.
  • Op payroll contract: u bent dan in dienst van Active Personeelsdiensten.

 

Solliciteer direct op één van onze vacatures

Neem voor meer informatie contact met ons op. Start vandaag nog uw zoektocht naar werk in Limburg en bekijk onze vacatures. U kunt snel en eenvoudig reageren door op de button ‘solliciteer’ te klikken. Vul uw gegeven in en upload uw cv. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

© Active Personeelsdiensten
Created by