De leukste vacatures in Venray vindt u bij Active Personeelsdiensten

Wist u dat er veel vacatures in Venray open staan? Uw ideale baan vindt u bij  Active Personeelsdiensten. Wilt u in de technische sector werken? Geen probleem, we hebben talloze vacatures in de techniek in Venray en omgeving. Neem gerust op onze website een kijkje. En staat er niets voor u bij? Geen nood. Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat we wel voor u kunnen betekenen.

Wat is Active Personeelsdiensten?

Active is een uitzendbureau, payrollbureau, een detacheringsbureau én een werving- en selectiebureau. We hebben technische, commerciële, administratieve, productie- en horeca vacatures in Venray. Daarom zijn bij ons verschillende en flexibele dienstverbanden mogelijk . Samen met u bepalen wij de vorm die het beste bij u past. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken tussen de werkende partij en opdrachtgevers en hebben oog voor de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten. Bekijk direct onze openstaande vacatures in Venray! Wij werken met een klein team waardoor wij in staat zijn onze medewerkers een persoonlijke begeleiding aan te bieden. En persoonlijk is bij ons echt persoonlijk, wij kennen al onze mensen die via ons uitgezonden of geplaatst worden en houden tijdens de uitzendperiode of detacheringsperiode nauw contact met u. Voor ons is de juiste match het allerbelangrijkste!

Vacatures Venray: snel en gemakkelijk online solliciteren

Wij hebben diverse vacatures van bedrijven in Venray beschikbaar. U kunt online gemakkelijk ons overzicht raadplegen en meer lezen over de functies van onze opdrachtgevers. Bent u geïnteresseerd in een vacature in Venray dan kunt u direct online solliciteren. Upload uw cv en vul uw gegevens in. Wij vragen u een korte motivatie te geven waarom u past bij de functie en daarna klikt u  op de button ‘Solliciteer’. Vindt u de door u gewenste vacature in Venray niet in ons overzicht? U kunt ons ook een open sollicitatie sturen, dan gaan wij voor u aan de slag. Zend ons uw gegevens en uw cv dan nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ook een leuke baan in Venray, heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures in Venray? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)478 580647

© Active Personeelsdiensten
Created by