Vacatures techniek in Venray vindt u bij Active Personeelsdiensten

Vacatures in de techniek in Venray zijn er volop. Veel  bedrijven in Venray hebben behoefte aan technische vakmensen en het wordt voor de bedrijven in Venray en omgeving steeds moeilijker om vacatures in de techniek te vervullen. Het is dan ook niet vreemd dat bedrijven hiervoor Active Personeelsdiensten benaderen om hun werving- en selectieprocedure uit handen te geven. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod aan technische vacatures in Venray. Daarnaast kunt u bij ons een keuze maken uit verschillende dienstverbanden. Of u nu op zoek bent naar een vaste baan, een uitzendbaan of de voorkeur geeft aan een detacheringscontract; het kan bij ons allemaal. Schrijf u vandaag nog in!

Technische vacatures in Venray: oriënteer u snel en online

Bent u op zoek naar technische vacatures in Venray dan vindt u bij ons ongetwijfeld interessante openstaande functies. U kunt zich via onze website eenvoudig en snel online oriënteren op ons huidige aanbod. Heeft u niks gevonden dat aan uw zoekcriteria voldoet, dan kunt u ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Nadat wij uw gegevens en uw cv hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek bespreken wij niet alleen uw technische kennis en ervaring maar ook uw wensen en motivatie. Daarna gaan wij voor u aan de slag en hiervoor benaderen wij onder andere ons uitgebreide netwerk in de regio Limburg en Brabant.

Duidelijkheid voor beide partijen

Reageert u op één van onze of meerdere vacatures techniek in Venray en is er een match dan geven wij duidelijk aan wat wij van u verwachten en wat u van ons kunt verwachten. Wij maken samen met u en de opdrachtgever belangrijke afspraken over de startdatum, salaris, de functie en werktijden. Duidelijkheid voor beide partijen. Daar staan wij voor. Voor meer informatie over onze beschikbare technische vacatures in Venray kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)478 580647

© Active Personeelsdiensten
Created by