Uitzenden

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel voor korte of langdurige tijd? Heeft u te maken heeft met een zieke werknemer en wilt u dat die plaats tijdelijk wordt opgevangen? Of u heeft te maken met seizoenswerk? Iedere organisatie zal dit herkennen. In deze gevallen kan een uitzendkracht van Active Personeelsdiensten uitkomst bieden!

Voordelen van uitzenden

Bij uitzenden via Active Personeelsdiensten creëert u een flexibele schil van arbeidskrachten in uw organisatie, die u kunt inzetten waar en wanneer dat nodig is. Active Personeelsdiensten regelt voor u de werving en selectie. En zoals wij dat gewend zijn, gaat dat in nauw overleg met u. Omdat uitzendkrachten op de loonlijst bij ons staan, heeft u geen werkgeversverplichtingen of risico bij ziekte. Wij zorgen voor uw flexibele schil en u kunt verder gaan met ondernemen. Wie wil dat nu niet?

Internationale uitzendkrachten

Heeft u internationale uitzendkrachten nodig? Active regelt voor u internationale uitzendkrachten en gaat daarin nog een stapje verder: wij regelen ook de juiste papieren, huisvesting, verzekering en de afdrachten. Communicatie is bij ons geen probleem: wij hebben medewerkers in dienst die bijvoorbeeld uitstekend Pools, Duits of Engels spreken. Zij staan u én de uitzendkrachten met raad en daad bij.

Uitzenden: no cure no pay

Bij Active Personeelsdiensten betaalt u voor de uitzendkrachten per gewerkt uur. Niet meer en niet minder. Vooraf maken we heldere afspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. En bent u niet tevreden over een kandidaat? Dan kunt u op de eerste dag de samenwerking kosteloos beëindigen.
Dit is onze No Cure No Pay garantie!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op

Kasia Kersten

0478 - 580 647
© Active Personeelsdiensten
Created by