Uitzendbureau Zuid-Nederland/Brabant

Active is uw uitzendbureau in regio Zuid-Nederland/Brabant. Met een klein hecht team werken wij elke dag hard om de ideale match tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. U vindt bij ons niet alleen een breed aanbod vacatures, u kunt bij ons ook een keuze maken uit diverse dienstverbanden. Samen met u bepalen wij wat het best bij u past.

Uitzendbureau Zuid-Nederland/Brabant: keuze uit verschillende dienstverbanden

Als ervaren uitzendbureau gevestigd in regio Zuid-Nederland/Brabant, doen wij meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. De persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten staat bij ons hoog in het vaandel. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren bekijken wij welk type dienstverband het best bij u past. Gaat u voor de zekerheid van een vaste baan of wilt u graag flexibel blijven? Dan hebben wij ook uitzendbanen of detacheringswerk beschikbaar. Een start als uitzendkracht kent veel voordelen. Mocht u nog niet zo goed weten welk werk het best bij u past dan kunt u als uitzendkracht eerst rustig rondkijken en ervaring op doen.

Meer weten? Neem contact met ons op

U kunt ons aanbod vacatures direct online bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons uitzendbureau in regio Zuid-Nederland/Brabant? Stel ze ons gerust. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by