Het beste uitzendbureau in Venray - Active Personeelsdiensten

Active Personeelsdiensten is úw uitzendbureau in Venray. Wij beschikken wij over een groot aanbod van vacatures onder meer binnen de technische en administratieve en commerciële branche. U kunt zich online eenvoudig en snel oriënteren op ons aanbod en gemakkelijk reageren. Mocht u desondanks niet vinden wat u zoekt in ons ruime aanbod dan kunt u ook altijd uw cv online inzenden. We gaan dan samen met u op zoek naar de ideale match.

Uitzendbureau Venray: oog voor uw persoonlijke ontwikkeling

Gaat u voor ons uitzendbureau in Venray aan de slag dan kunt u een keuze maken uit diverse types dienstverbanden. Kiest u voor zekerheid of juist flexibiliteit. Of een combinatie van beide? Het kan allemaal. Een vaste baan, een uitzendbaan of een detacheringscontract: wij kijken samen met u wat er het best bij u past. De persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten vinden wij erg belangrijk. Daarom houden wij bij ons uitzendbureau in Venray altijd optimaal rekening met uw persoonlijke voorkeur.

De juiste kandidaat op de juiste plaats

Het klinkt allemaal  heel erg logisch maar wij vinden het een ‘must’ dat u zich thuis voelt in uw nieuwe functie. En daarin gaan wij heel erg ver. Niet alleen gaan wij met de opdrachtgever in gesprek om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Wij gaan ook met u in gesprek over wat uw wensen zijn en wat u motiveert. Zo kunnen wij u ook op de juiste functie plaatsen. Voor een uitzendbureau in Venray bent u dus bij Active aan het juiste adres!

Internationale uitzendkrachten

Active Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Venray en zendt vaak internationale uitzendkrachten uit en zorgt daarbij tevens voor huisvesting, verzekering, de juiste papieren en afdrachten. Kent u iemand die graag bij een internationaal uitzendbureau in Venray wil werken­? Neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@activepersoneel.nl

Persoonlijk en betrouwbaar

Naast een ruime keuze vinden wij bij ons uitzendbureau in Venray duidelijke afspraken belangrijk. Duidelijkheid over de datum waarop u start met werken, uw salaris en de inhoud van de functie. Niet alleen prettig voor u als werknemer, maar ook voor de opdrachtgever. Het beste begin van een prettige arbeidsrelatie. Wilt u meer weten over ons aanbod en onze werkwijze? Bel met één van onze medewerkers via nummer +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by