Solliciteren in Venray

Solliciteren in Venray, daar hoeft u de deur niet voor uit. Active heeft een groot en veelzijdig aanbod vacatures online staan. Daarnaast kunt u ons ook uw cv sturen. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een baan die bij u past! Of u nu op zoek bent naar een vaste baan, een uitzendbaan of op detacheringsbasis aan de slag wilt. Het kan allemaal. Bekijk direct onze openstaande vacatures.

Solliciteren in Venray: heldere afspraken voor zowel werkgever als werknemer

Of u nu in Venray wilt solliciteren naar een baan in de techniek, een administratieve functie of als hovenier aan de slag wilt. U vindt bij ons altijd de ideale baan. Daarnaast hechten wij veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten. Wij begeleiden ze in hun zoektocht naar de ideale baan en bieden bovendien duidelijkheid voor alle partijen. Afspraken over werktijden, de startdatum, het salaris en de functie. Zo weet zowel de opdrachtgever al de werknemer altijd waar ze aan toe zijn en dat is wel zo prettig.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wij werken met een klein hecht team en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u meer weten over solliciteren in Venray via Active? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar telefoonnummer +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by