Personeel gezocht in Venray - Active Personeelsdiensten

Personeel gezocht in Venray? Bij Active Personeelsdiensten vindt u geschikte kandidaten voor uw openstaande functies. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio Venray. Of u nu op zoek bent naar technici, administratieve krachten of managers; u vindt bij ons de juiste kandidaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een vacature in te dienen of vraag vrijblijvend informatie bij ons aan.

Personeel gezocht Venray: verzekerd van snelle en betrouwbare werving

Veel bedrijven hebben gedurende ruime tijd naar personeel in Venray gezocht. Mede nadat Active Personeelsdiensten is ingeschakeld zijn vacatures vervuld. Heeft u personeel in Venray gezocht en tot op heden geen geschikte kandidaat gevonden of  wilt u snel uw vacature invullen? Wij brengen u in contact met de juiste kandidaten. Bij ons bent u verzekerd van snelle en betrouwbare werving en selectie met de ideale match als resultaat. Hierbij gaan wij als volgt te werk:

 Wij stellen samen met u een vacature- en profielbeschrijving op van de juiste kandidaat.

  • Vervolgens gaan we over tot werving en selectie. Hierbij maken wij gebruik van onze online en offline netwerk.
  • Wij verzorgen de plaatsing van de nieuwe werknemer binnen uw organisatie.
  • Wij stellen de uitzendovereenkomst op of desgewenst een detacheringsovereenkomst met Active Personeelsdiensten.

 Kwaliteit en garanties 

Wij voeren het SNA-keurmerk en twee keer per jaar worden wij hierop beoordeeld. Hiermee bent u als klant onder meer van verzekerd dat u niet meer aansprakelijk kan worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelastingen. Twee keer per jaar vindt er bij Active Personeelsdiensten een audit plaats waarbij wordt vastgesteld of Active Personeelsdiensten aan de eisen voldoet om in aanmerking te komen voor NEN 4400-1 certificering. Heeft u naar geschikt personeel gezocht in Venray maar zonder resultaat? Dien vandaag nog uw vacature(s) in! Bel voor meer informatie naar +31 (0)478 580647

© Active Personeelsdiensten
Created by