Payroll contracten in Venray regelt u met Active personeelsdiensten

Payroll laat u in Venray over aan Active Payrolling. Waarom? Omdat wij niet alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, maar ook uw personeelsadministratie verzorgen. Zo kunt u zich optimaal richten op de kerntaken van uw onderneming en weet u zeker dat alles goed voor uw personeel geregeld is. Onze aanpak is helder en onze afspraken zijn duidelijk. Laat u door ons de payrolling verzorgen, dan betaalt u ons op uurbasis en alléén voor de gewerkte uren van uw medewerker. Goede afspraken en een heldere werkwijze. Daar staan wij voor!

Payroll Venray: Active Payrolling neemt u alle zorg uit handen

 Uw medewerkers vormen het hart van uw onderneming. Ze verdienen zorg en aandacht en een goede personeelsadministratie. Dit neemt echter heel wat tijd in beslag. Tijd die u het liefst steekt in uw corebusiness. Laat de payrolling daarom over aan de specialisten van Active Personeelsdiensten in Venray. Wij regelen voor u onder meer:

  • Contracten met instanties bij in- en uitdiensttreding.
  • Uitbetaling van lonen, de bijbehorende reserveringen en de verstrekking van loonstroken.
  • Afdracht loonheffing en belastingen
  • Ziek- en herstelmeldingen.
  • Overname juridisch werkgeverschap inclusief arbeidsrechtelijke risico's.

 Bij zieke werknemers heeft u veel voordelen van payrolling in Venray. Wij zorgen voor de juiste ziek- en herstelmeldingen en nemen niet alleen de kosten maar ook de wettelijke verplichtingen van zieke werknemers over. Dit houdt in dat wij het gehele re-integratie traject van u overnemen. En wilt u vervanging van uw zieke werknemer? Wij denken en zoeken met u naar een passende oplossing. Alleen op deze manier kan uw business gewoon doorgaan.

 Daarnaast heeft u bij ons altijd vooraf inzicht in uw personeelskosten en verzorgen wij het contractbeheer voor al uw medewerkers. Is één van uw personeelsleden voor een langere periode niet inzetbaar? Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van payrolling in Venray? Neem contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar nummer +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by