Scholingsmogelijkheden via Active

Active personeelsdiensten biedt uitzendkrachten de mogelijkheid om (bij)scholing te volgen. Via DOORZAAM krijgen wij twee keer per jaar de mogelijkheid om vouchers aan te vragen. Active wil, door de vouchers van DOORZAAM aan te bieden, de uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten. 

De uitzendkracht kan bij ons terecht voor vragen over de vouchers of om een aanvraag te doen om hier gebruik van te kunnen en willen maken. Ook benaderen wij in samenspraak met opdrachtgevers zelf de uitzendkrachten voor opleidingsmogelijkheden. 

De uitzendkracht kan met de voucher zelf de regie in handen nemen en deze inzetten voor één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen. 

In 2020 hebben we al ruim 20 vouchers uitgedeeld aan uitzendkrachten waar ook goed gebruik van is gemaakt. De vouchers zijn bijvoorbeeld ingezet voor het behalen van een VCA certificaat, reach- en of heftruck diploma of een taalcursus. 


30-10-2020

Ga terug naar overzicht ยป
Scholingsmogelijkheden via Active
© Active Personeelsdiensten
Created by