NEN 4400-1 gecertificeerd alweer een 100% score!

Afgelopen week vond bij Active Personeelsdiensten de jaarlijkse audit plaats waarin vast gesteld werd of er aan de juiste voorwaarden is voldaan om NEN 4400-1 gecertificeerd te mogen zijn.

Ook deze keer mogen wij vol trots aankondigen dat de VRO ons heeft kunnen verblijden met een 100% score! Dat wil zeggen dat op alle onderdelen waarop de controle zich uitstrekt, geen enkele afwijking is gevonden. Onderdelen hiervan zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelastingen. Ook het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten valt hieronder.

Al met al mag dit zeker een prachtige conclusie genoemd worden, welke met inzet van het volledige team van de vaste medewerkers van Active tot stand is gebracht.

Voor onze bestaande of nieuwe opdrachtgevers betekent het de geruststellende gedachte dat als u met Active zaken blijft of gaat doen, dat u verzekerd bent van een betrouwbare partner!

Heeft u hier nog vragen over of wilt u graag in contact komen met Active Personeelsdiensten? Bel ons dan op 0478-580647!


09-10-2017

Ga terug naar overzicht ยป
NEN 4400-1 gecertificeerd alweer een 100% score!
© Active Personeelsdiensten
Created by