NEN 4400 uitzendbureau

Als werkgever bent u er graag van verzekerd dat u zaken doet met een gecertifieerde partij: Active is een NEN 4400 uitzendbureau. Dat betekent dat u profiteert van optimale zekerheid en garanties. Wilt u arbeid inlenen bij een betrouwbare partij? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Naast een uitgebreid dienstenpakket waaronder Werving & Selectie, Uitzenden & Detacheren en Payrolling hanteren wij een heldere werkwijze en maken wij altijd duidelijke afspraken tussen de opdrachtgever en de werkende partij. Duidelijkheid en kwaliteit. Dat is waar het bij ons om draait.

NEN 4400 uitzendbureau: de risico’s zoveel mogelijk beperkt

Wordt er door de uitlener van de arbeid of de (onder)aannemer niet door de gestelde verplichtingen uit arbeid voldaan, dan kunnen inleners van arbeid en opdrachtgevers daar aansprakelijk voor worden gesteld. Dat is geen prettige gedachte. Uitzendbureau Active zorgt er als NEN 4400 uitzendbureau voor dat de risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Prettig om te weten voor u als opdrachtgever.

Tweemaal per jaar geïnspecteerd

Ons NEN 4400 uitzendbureau wordt twee maal per jaar geïnspecteerd door een geaccrediteerde inspectie-instelling. Active biedt u als opdrachtgever de zekerheid die u zoekt! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze werkwijze, via het telefoonnummer +31 (0)478 580647.

© Active Personeelsdiensten
Created by