Werving & Selectie

Active Personeelsdiensten kan u helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel voor uw bedrijf. Kost de gehele sollicitatieprocedure u te veel tijd en daardoor veel geld? Dan bent u niet de enige! Steeds vaker kiezen ondernemers ervoor om de werving en selectieprocedure uit te besteden. En dat doen ze niet zonder reden! Het wordt namelijk steeds lastiger om, binnen de bedrijfscultuur, functies te vervullen met gekwalificeerd personeel. Wij zoeken voor u de juiste kandidaat, ongeacht branche of functie. Bent u op zoek naar technici, administratieve, commerciële of productiemedewerkers? Active Personeelsdiensten regelt voor u de juiste kandidaat!

Voordelen werving & Selectie

Een advertentie plaatsen op internet of in de krant is in deze tijd onvoldoende om de juiste medewerker op de juiste plek te krijgen. Active Personeelsdiensten heeft de knowhow en het netwerk om voor u de juiste kandidaat te vinden. Wanneer u uw werving- en selectieprocedure aan ons uitbesteedt dan zorgen wij niet alleen voor de kandidaten. Ook zorgen wij voor de plaatsing binnen uw organisatie en, als u kiest voor uitzenden of detacheren, voor een uitzend- of detacheringsovereenkomst met ons.

U wordt dus zorgen ontnomen waardoor u weer kunt gaan ondernemen!

Werving & selectie: een succesvolle match 

Active Personeelsdiensten heeft een klein en hecht team en hanteert in haar communicatie directe en korte lijnen. Voor u wel zo gemakkelijk. Wanneer u een werving & selectietraject bij ons start, dan gaan wij in eerste instantie met u om de tafel zitten voor een inventarisatiegesprek. We willen namelijk niet alleen graag van u horen wat voor soort bedrijf u heeft maar ook wat de bedrijfscultuur is en hoe de bedrijfsstructuur in elkaar zit. Uiteraard bespreken we ook de functie die u graag vervuld wilt hebben. Aan de hand van dit gesprek maken wij samen met u een profielschets voor een goede werving & selectie.
De vacature wordt zowel online als offline uitgezet. Active Personeelsdiensten heeft in de loop der jaren in de regio een uitgebreid netwerk opgebouwd en beschikt over een database met potentiële kandidaten zodat we voor u de juiste match kunnen maken. Geschikte kandidaten worden door ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek houden wij de profielschets én de bedrijfscultuur in gedachten. Active Personeelsdiensten gaat samen met u voor een succesvolle match!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

© Active Personeelsdiensten
Created by