Payrolling

Werknemers vormen het hart van uw onderneming en uiteraard verdienen zij alle zorg en aandacht. Het in dienst hebben van personeel brengt vaak een hoop regelwerk met zich mee. Active Personeelsdiensten is gespecialiseerd in payrolling en neemt deze taken van u over. Active Payrolling verzorgt uw personeelsadministratie en geeft HRM-adviezen. Zo kunnen u en uw medewerkers zich maximaal inzetten voor een goed bedrijfsresultaat. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft de regelgeving op de arbeidsmarkt en kunnen daarom de HR-specialist zijn voor uw organisatie.

Overname juridisch werkgeverschap

Bij payrolling is er sprake van een overname van het juridisch werkgeverschap. Deze wordt door Active Payrolling overgenomen en als ondernemer loopt u dan geen arbeidsrechtelijk risico meer. Wij nemen niet alleen de juridische aansprakelijkheid van het werkgeverschap over maar ook de kosten die daarmee samenhangen. Verder zorgen wij ervoor dat de arbeidsovereenkomsten conform de, steeds wijzigende, wettelijke regels zijn zodat ze u de maximale flexibiliteit bieden. Denk hier bijvoorbeeld aan het nieuwe wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).
Wanneer uw medewerkers op de payroll bij Active Payrolling komen dan heeft u vooraf inzicht in uw personeelskosten. Wij zorgen voor uitbetaling van lonen, vakantiegeld en voor de afdracht van belastingen. Kortom: u heeft daar geen omkijken meer naar!

Payrolling en zieke werknemer

Helaas komt het vaker voor dan u wilt: zieke werknemers die u als ondernemer veel geld kosten. Bij payrolling neemt het payrollbedrijf, in dit geval wij dus, alle lasten over. Wij zorgen voor ziekte- en herstelmeldingen en voor de begeleiding van uw zieke werknemer. Wij nemen dus niet alleen de kosten maar ook de wettelijke verplichtingen van zieke werknemers over. Active Payrolling maakt niet alleen heldere afspraken met een zieke werknemer, ook u als ondernemer wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. En desgewenst kunnen wij ook voor vervanging zorgen wanneer een medewerker tijdelijk niet beschikbaar is. 

Persoonlijk contact bij Active Payrolling

Active onderhoudt met al uw medewerkers een persoonlijk contact. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we werken met een hecht team. Hierdoor kennen wij elke klant en hun medewerkers persoonlijk. Wij maken heldere afspraken met u en komen ze ook na. Bij ons is afspraak ook echt afspraak! Hebben uw payroll medewerkers vragen over vakantiedagen, loonstroken, jaaropgaven, et cetera? Dan mogen zij altijd contact met onze telefonische helpdesk opnemen die te bereiken is op het nummer 0478 - 580647.

Ook wanneer ú vragen heeft over payrolling en HRM-beleid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom: Met Active kunt u zich weer bezighouden met ondernemen!

Neem contact met ons op

Jos Bexkens

0478 - 580 647
© Active Personeelsdiensten
Created by