Baan in Venray regelt u met Active Personeelsdiensten

Een baan in Venray, die vindt u bij Active Personeelsdiensten. Wij beschikken over een groot aanbod van commerciële-, administratieve-, technische- en productie vacatures in Venray en omgeving. Bekijk online ons aanbod en reageer vandaag nog! Zit uw ideale baan er niet bij? Neem dan contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Uw ideale baan in Venray

Bij Active Personeelsdiensten kunt u terecht voor een baan in de commerciële richting. Maar ook voor een  technische- of productie baan in Venray kunt u bij Active terecht. Bel ons voor een afspraak en dan nemen wij samen met u uw wensen voor uw ideale baan in Venray door. Met ons uitgebreid netwerk in de regio Venray is de kans groot dat wij vinden wat u zoekt.

Keuze uit verschillende dienstverbanden

Zoekt u een baan in Venray dan heeft u bij ons keuze uit verschillende dienstverbanden. Via onze werving en selectie kunt u direct een vaste baan krijgen. U gaat dan voor bepaalde of onbepaalde tijd aan de slag bij een opdrachtgever. Wilt u graag flexibel blijven? Dan kunt u er ook voor kiezen om op detacheringsbasis bij ons aan de slag te gaan. U krijgt dan bij ons een arbeidscontract en u werkt voor verschillende opdrachtgevers. Hiermee bieden wij u het beste van twee werelden; flexibiliteit én de zekerheid van een contract. Wilt u liever in de praktijk ontdekken welke baan bij u past? Kies dan voor een uitzendbaan bij Active. Zo doet u in korte tijd veel ervaring op. Bekijk onze openstaande vacatures en vindt de ideale baan in Venray.

Meer informatie en contact

U vindt bij ons meer dan een baan in Venray. Wij begeleiden al onze kandidaten, maken heldere afspraken en hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Active Personeelsdiensten heeft een klein en hecht team dat een grote betrokkenheid met onze kandidaten heeft. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie over een baan in Venray contact met ons op door te bellen naar +31 (0)478 580647. U kunt natuurlijk direct uw CV insturen.

© Active Personeelsdiensten
Created by