Werving & Selectie

De Nederlandse economie herstelt zich langzaam van een flinke recessie en dat biedt ondernemingen weer groeimogelijkheden. Dat is goed nieuws! Juist nu wilt u uw openstaande vacatures meteen kunnen invullen. Daarom zorgt Active voor een snelle en betrouwbare werving en selectie. Of u nu op zoek bent naar technici, managers, administratieve krachten of medewerkers in een ander vakgebied; wij brengen u in contact met de juiste kandidaat.

Active regelt voor u

  • De vacature- en profielbeschrijving van de kandidaat.
  • Werving en selectie.
  • Plaatsing binnen uw organisatie.
  • Uitzend- of detacheringsovereenkomst met Active.

Ideale match

U kent uw werkveld goed en weet wat u verwacht van een nieuwe medewerker. Active beschikt over een uitgebreid netwerk in de (regionale) arbeidsmarkt. Deze combinatie staat garant voor een effectieve werving- en selectieprocedure die u snel de ideale match oplevert.

Maatwerk in HRM

Active is sinds vele jaren een begrip in de regio op het gebied van werving en selectie, uitzenden, detachering en payrolling. Veel van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om optimaal geruik te maken van onze dienstverlening. Zij kiezen voor een maatwerkpakket van onze Human Recource Management-diensten.

Internationaal

Active kijkt over grenzen heen. Naast Nederlandse professionals, beschikt Active over een internationaal netwerk projectmedewerkers. Wij brengen u graag in contact met deze gemotiveerde Engels- of Duitssprekende arbeidskrachten. Ook is Active als een van de weinige Nederlandse wervingsbureaus actief in India en bemiddelt regelmatig in personeel voor Indiase bedrijven die in Nederland gevestigd zijn.

Garanties

Active is in het bezit van het SNA-keurmerk. Klanten van Active hebben hiermee de vrijwaring dat ze niet meer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting. U dient hiervoor minimaal 25% van de factuur (inclusief BTW) op onze G-rekening te storten.

U ontvangt bovendien elk kwartaal een verklaring van goed betalingsbedrag. In deze verklaring geeft de Belastingdienst aan dat de uitlener zijn loonheffingen en omzetbelasting heeft betaald tot en met het moment van de afgifte. De meest recente verklaring kunt u altijd vinden onder certificering.