Uitzenden & Detacheren

Uw organisatie wil de juiste mensen op het juiste moment kunnen inzetten. Met de uitzend- en detacheringskrachten van Active creëert u een flexibele schil om uw vaste personeelskern heen. Zo heeft uw organisatie altijd een passend personeelsbestand, in tijden van groei én krimp.

Active regelt voor u:

  • De tijdelijke inzet van betrouwbare en ervaren medewerkers wanneer u daar behoefte aan heeft.
  • Alle administratieve werkzaamheden.
  • Een scherp tarief en u betaald alleen per gewerkt uur.
  • Het financieel risico bij eventuele ziekte.
  • Telefonische helpdesk voor uw medewerkers.
  • Internationale arbeidskrachten.

No Cure No Pay

Active beschikt over een divers uitzendnetwerk in de regio. Zo krijgt u altijd een gemotiveerde collega. En als u toch een keer niet tevreden bent, kunt u op de eerste dag de samenwerking kosteloos beƫindigen.Dit is onze No Cure, No Pay garantie!

Internationale arbeidskrachten

Active kijkt over grenzen heen. Momenteel is er een grote groep internationale uitzendkrachten via ons actief op de Nederlandse arbeidsmarkt. Opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de positieve werkhouding en geven aan dat de arbeidsproductiviteit van deze groep medewerkers ver boven het gemiddelde ligt. Wij brengen u graag in contact met deze gemotiveerde Engels- en Duitssprekende arbeidskrachten. Active verzorgt voor haar internationale werknemers goede huisvesting ( in eigen beheer), vervoer, verzekering, goede salariƫring, de vereiste papieren en de juiste afdrachten.

Garanties

Active is in het bezit van het SNA-keurmerk. Klanten van Active hebben hiermee de vrijwaring dat ze niet meer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting. U dient hiervoor minimaal 25% van de factuur (inclusief BTW) op onze G-rekening te storten.

U ontvangt bovendien elk kwartaal een verklaring van goed betalingsbedrag. In deze verklaring geeft de Belastingdienst aan dat de uitlener zijn loonheffingen en omzetbelasting heeft betaald tot en met het moment van de afgifte. De meest recente verklaring kunt u altijd vinden onder certificering.