Projectmatig Werken

Steeds meer ondernemingen ontdekken de voordelen van projectmatig werken. De professionals van Active zijn experts op dit gebied. Met hun frisse kijk op uw onderneming gaan zij direct aan de slag om uw projectdoel te realiseren.

Active regelt voor u

  • De tijdelijke inzet van betrouwbare en ervaren projectprofessionals wanneer uw organisatie daar behoefte aan heeft.
  • Alle administratieve werkzaamheden rondom de inzet van de tijdelijke krachten.
  • Scherp tarief via uitzend- of detacheringsovereenkomst.
  • Het financieel risico bij eventuale ziekte.

Tijdelijke professionals

Een opdracht op projectbasis realiseren, vereist specifieke kennis en vaardigheden. Wat houdt projectmatig werken nu daadwerkelijk in? Wat is het verschil met uw " gewone" dagelijkse activiteiten? Active brengt u in contact met projectprofessionals die over de juiste kennis en ervaring beschikken om projectmatig werken ook binnen úw organisatie tot een succes te maken.

Zekerheid

U bepaalt wanneer en hoe lang u iemand inzet. Zo hoeft u de tijdelijke professionals niet langer aan u te binden dan de daadwerkelijke duur van het project. Active biedt het personeel een contract voor bepaalde tijd. Zo heeft de professional zekerheid en loopt u geen risico op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Internationaal

Active kijkt over grenzen heen. Naast Nederlandse professionals, beschikt Active over een internationaal netwerk projectmedewerkers. Wij brengen u graag in contact met deze gemotiveerde Engels- en Duitssprekende arbeidskrachten. Ook is Active als een van de weinige Nederlandse wervingsbureaus actief in India en bemiddelt regelmatig in personeel voor Indiase bedrijven die in Nederland gevestigd zijn.

Garanties

Active is in het bezit van het SNA-keurmerk. Klanten van Active hebben hiermee de vrijwaring dat ze niet meer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting. U dient hiervoor minimaal 25% van de factuur (inclusief BTW) op onze G-rekening te storten.

U ontvangt bovendien elk kwartaal een verklaring van goed betalingsbedrag. In deze verklaring geeft de Belastingdienst aan dat de uitlener zijn loonheffingen en omzetbelasting heeft betaald tot en met het moment van de afgifte. De meest recente verklaring kunt u altijd vinden onder certificering.