Payrolling

Werknemers vormen het hart van uw onderneming. Zij verdienen alle zorg en aandacht. Helaas brengt het in dienst hebben van personeel een hoop regelwerk met zich mee. Active Payrolling neemt deze taken van u over. Wij verzorgen uw personeelsadministratie. Zo kunnen u en uw medewerkers zich maximaal inzetten voor een goed bedrijfsresultaat.

Active regelt voor u

  • Vooraf inzicht in uw personeelskosten.
  • Overname juridisch werkgeverschap inclusief arbeidsrechtelijke risico's.
  • Contractbeheer voor al uw medewerkers.
  • Standaard arbeidsovereenkomst die u optimale flexibiliteit garandeert.
  • Contracten met instanties bij in- en uitdiensttreiding.
  • Uitbetaling van lonen, de bijbehorende reserveringen en de verstrekking van loonstroken.
  • Ziek- en betermeldingen.
  • Telefonische helpdeskvoor uw medewerkers.

Uw personeel, onze zorg

Active Payrolling heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van personeelsadministraties. Onze professionals worden ingezet als externe afdelingpersoneelszaken. Zo kunt u zich optimaal en met een gerust hart richten op de kerntaken van uw onderneming.

Heldere afspraken

U werft, selecteert en begeleidt zelf uw medewerkers. U betaalt Active per uur en alléén voor de gewerkte uren van uw medewerker. En mocht één van uw medewerkers voor een langere periode niet inzetbaarheid zijn, zoekt Active Payrolling in samenwerking met u naar een passende oplossing.

Persoonlijke service

Uw medewerkers helpen wij snel en persoonlijk via onze telefonische helpdesk. Wij beantwoorden al hun vragen over loonstroken, arbeidsvoorwaarden, jaaropgaven en advies over contacten met bijvoorbeeld het UWV en de Belastingdienst. De helpdesk is bereikbaar via ons vaste telefoonnummer 0478-580647.

Garanties

Active is in het bezit van het SNA-keurmerk. Klanten van Active hebben hiermee de vrijwaring dat ze niet meer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting. U dient hiervoor minimaal 25% van de factuur (inclusief BTW) op onze G-rekening te storten.

U ontvangt bovendien elk kwartaal een verklaring van goed betalingsbedrag. In deze verklaring geeft de Belastingdienst aan dat de uitlener zijn loonheffingen en omzetbelasting heeft betaald tot en met het moment van de afgifte. De meest recente verklaring kunt u altijd vinden onder certificering.